Якщо порівнювати із весною – це небо і земля: армієць ЗСУ Фірсов розповів, що важкої техніки на передовій значно додалося (Відео)

Військовослужбовець розповів, що посилює дух усієї армії

У програмі “Час: Online” з Марією Скібінською на “5 каналі” парамедик, військовослужбовець ЗСУ, екснардеп Єгор Фірсов розповів, що важкої техніки значно додалося.

“Зброї, давайте так, якщо порівнювати звичайно із весною цього року – це небо і земля. Я маю на увазі застосування взагалі, кількість боєприпасів, яка в нас зараз є і важкої техніки. Ось, важкої техніки значно навелося (ред. – додалося), за це низький уклін завдячуємо всім. Від імені всіх ЗСУ зараз висловлюсь, що нам це дуже дуже допомагає”, – сказав він. 

Військовослужбовець розповів, що посилює дух усієї армії.

“І повірте, коли ти їдеш і з кожного куща стоїть, якась гладкоствольна або артилерія, або танк, або щось важке, так – то це додає сил, навіть, якщо ти там ну в цих підрозділах не працюєш, якщо це просто стрілець, піхотинець чи парамедик, чи хто завгодно. Це звичайно посилює дух усієї армії”, – розповів військовослужбовець ЗСУ.

Також, Єгор Фірсов зазначив, що армія тримається на братерстві.

“Зараз армія тримається на братерстві. На постійній взаємодопомозі. На такій своєрідній хімії, що, ну ми відповідаємо зараз один за одного. У нас тут поряд немає дружин, чоловіків, батьків, тих, хто за нас може трохи попіклуватись. Доводиться піклуватись одне за одного. Інакшого шляху немає”, – сказав Єгор Фірсов.

Дивіться повний випуск програми: 

Читайте також: армієць ЗСУ Фірсов розповів, що окупанти змінили стратегію і тактику.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Трюдо переконаний у перемозі України – посол Канади в Україні.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *