Не одним Арестовичем…

Повірте, що не одним Арестовичем, як то кажуть. На жаль, у нас є ціла лінійка (або мережа) таких “лідерів громадської думки”, чиї відео і писанина досі збирають великі аудиторії. Цими “геніями” захоплюються, їх цитують. Ніби вони є джерелом якогось просвітління та істини.

Читайте також: Чи покарають Арестовича?

Майже всі вони з “експертної висоти” регулярно говорили або грубо натякали на дрімучий і безпросвітний провінціалізм українського народу. Робили це з неймовірним задоволенням

Читайте також: Арестович вирушив у “вільне політичне” плавання

Дам пораду, як сформувати для себе гігієнічний бар‘єр і укласти список тих, хто не вартий вашої уваги. Є один критерій, на якому вони всі палилися. Майже всі вони з “експертної висоти” регулярно говорили або грубо натякали на дрімучий і безпросвітний провінціалізм українського народу. Робили це з неймовірним задоволенням. Також, вони “експертно” хейтили усіх нас за бажання відновити статус української мови. Це було якимось особливим завданням для кожного з них.

Професіонали мають ще цілу низку додаткових інструментів для виявлення таких “лідерів громадської думки”, але ось цього про “хуторянство” і мову достатньо, щоб помічати для себе арестовичів.

Важливе уточнення. Зараз вони так не паляться, але регулярно робили це до масштабної війни.

Джерело

Про автора: Михайло Басараб, політолог.

Редакція не завжди поділяє думки, висловлені авторами блогів.

Стежте за найважливішими новинами України! Підписуйтесь на нашу facebook-сторінку та телеграм-канал.
https://espreso.tv/ne-odnim-arestovichem

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *