Рамен з куркою. Рецепт приготування

Інгредієнти (орієнтовно на чотири порції):

Куряча грудка – 300 г
Одна цибулина
Локшина – 100 г
Чотири яйця
Часник – два зубки
Зелена цибуля
Оливкова олія
Паростки сої
Вода – 1,5 л 
Одна столова ложка пасти чилі
Дві столові ложки соєвого соусу

Як приготувати рамен з куркою?

Розігріваємо в глибокій сковорідці оливкову олію
Обсмажуємо в цій олії дрібно нарізану ріпчасту цибулину 
Шматуємо грудки курки невеликими квадратиками 
Засипаємо їх на сковорідку
В часі обсмажування грудок додаємо часник (пропущений через прес)
Додаємо соєвий соус
Додаємо пасту чілі
Далі додаємо воду
Ретельно змішуємо інгредієнти 
Очікуємо закипання води
Накриваємо кришкою
Варимо десять хвилин на маленькому вогні
Далі додаємо пошматовану зелену цибулю (на Ваш смак)
Дістаємо чотири тарілки

В кожну з них:

закладаємо відварену локшину
вливаємо бульйон зі шматочками курки
додаємо зелену цибулю та паростки сої
посипаємо кунжутним насінням (якщо є охота)
і на завершення — в тарілки викладаємо розрізані навпіл варені яйця

Смачного!
https://espreso.tv/ramen-z-kurkoyu-retsept-prigotuvannya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *