Новий наступ росії може бути з будь-якого боку – Зеленський

Зеленський підкреслив, що кремлівський диктатор продовжує відправляти на смерть тисячі росіян

Попри велику кількість втрат, командування рф продовжує постійно ставити різні завдання перед своїми військовими. Про це повідомляє в інтерв’ю президент України Володимир Зеленський телеканалу ARD.

“Наступ може бути з будь-якого боку. Наступ може бути на півдні чи сході. Він (путін – ред.) же ставив за мету вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей”, – зазначив український лідер.

Зеленський підкреслив, що кремлівський диктатор продовжує відправляти на смерть тисячі росіян.

“Його діти не воюють, його діти не помирають, його діти не страждають. А де його діти й онуки? Може вони на Донбасі? Підтримують там, як він каже, бідних людей, яких ображають? Чи вони на окупованих територіях стоять на сторожі порядку? Думаю, що ні. Ми їх не знайдемо з вами. І після війни, і далі. Ці люди будуть жити. Ціна цієї війни – це чужі жертви, не путіна”, – додав президент України.

Як повідомляв 5.UA, у Німеччині відбулося 8-ме засідання “Рамштайну”. Раніше міністр оборони України Олексій Резніков оголошував три пріоритети для України на “Рамштайні”

На “Рамштайні” вперше транслювали звернення президента України Володимира Зеленського. Гарант закликав учасників “Рамштайну” надати Україні ракети більшої дальності та винищувачі F-16. А ще наголосив, що “кремль має програти”.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою: 100 сучасних танків, які можуть змінити ситуацію на полі бою в Україні – прем’єр Польщі

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *