Операторка ПТРК “Стугна” Тетяна Чорновол у “Рандеву”: “Азовське море має бути внутрішнім морем України, тому що там Кубань”

Дивіться програму в суботу, 28 січня, о 20:00 на “5 каналі”

Цього разу в гості на “Рандеву з Яніною Соколовою” на “5 каналі” завітала операторка ПТРК “Стугна” Тетяна Чорновол.

В інтерв’ю військова сказала: “У мене у вклад у перемогу входить визволення Криму. І я ще кажу, що Азовське море має бути внутрішнім морем України, тому що там Кубань. Але першочергова для мене мета – це визволення Криму… Але я не ставила би липень цього року. Я вважаю, що війна ще буде довго”.

Чорновол додала: “2022 рік ми виграли. Це був неймовірно гарний рік. А 2023-й буде ще кращий! Чи буде цей рік роком перемоги? Я би так не говорила. Але це неважливо. Бо я вважаю, що якщо перемога буде відкладена далі, то ми менше за неї заплатимо людських життів”.

Про війну, оборону Києва, смерть – дивіться повне інтерв’ю з Тетяною Чорновол о 20:00 на “5 каналі” в “Рандеву з Яніною Соколовою”.

Як повідомляв 5.UA, президент Володимир Зеленський вважає, що Україна може перемогти у війні з росією вже у 2023 році, якщо українці зберігатимуть міцність.

У вересні 2022 року керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що Україна повернеться в окупований Крим – це відбудеться зі зброєю і досить скоро. Він уточнив, що визволення Криму буде “не влітку, а до кінця весни, можливо, трохи раніше” у 2023 році.

Дивіться також відео: “З Києва до Сімферополя потягом за 4 години”: як Японія може допомогти Україні перемогти московію

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Опубліковано в news

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *